Workshops

Workshops



Kopje Zwam wil jou inspireren om aan de slag te gaan met duurzame voeding. We bieden workshops aan voor professionals en andere geïnteresseerden. Met een hapje en drankje van Kopje Zwam erbij. 

Formule 1
Bezoek & Workshop in onze kweeklocatie
'Circulaire pizza of zwamburger maken' 


We kaderen de principes van stadslandbouw binnen de circulaire economie. Van grondstoffen, over voedselproductie op afval, tot het proeven van nieuwe duurzame voeding.


Je leert hoe Kopje Zwam in Brugge op innovatieve wijze oesterzwammen op koffiegruis kweekt en hoe de bijzondere locatie van de Godelieveabdij met zijn eeuwenoude kelders hiervoor een meerwaarde biedt.

Als deelnemer proef je en smaak je de puurheid van de oesterzwam en de pittige toets van onze mircogroenten.


Kies je voor de kookworkshop, dan ga je ook zelf aan de slag met deze Kopje Zwamproducten. Het eindproduct van de kookworkshop (de pizza met oesterzwammen) vormt de kers op de taart van een complete en unieke beleving van lokale, circulaire voeding in de stad.


Duur: ca. 2 uur

Kostprijs: 30 euro excl. BTW per deelnemer. Pizza inbegrepen. Kortingsprijs voor het onderwijs : 15 euro pp.
Drank ter plaatse te verkrijgen.






Formule 2

Kookworkshop voor leek, foodie of chefkok


Ben je chef of foodie of heb je gewoon zin in een exclusieve kookworkshop met de producten van KopjeZwam?


Onze inspiratiekok Koen Strubbe (2KOOK en Ter Groene Poorte) laat je tijdens een live cooking-demonstratie de nieuwe kwalitatieve en duurzame producten proeven en ontdekken, van de 100% plantaardige basis voor uw eigen creaties tot bereidingen met de off-the-shelf zwamburger en vegan bitterballetjes. Hij inspireert met heel diverse toepassingen voor jouw menu’s of recepten.


Verwacht je aan een krachtige, inspirerende sessie in onze keuken of op jouw adres! Prijs varieert volgens afspraken.

Heb je interesse, laat het ons gewoon weten, dan werken we een geschikte formule uit!


info@kopjezwam.be / +32 485 64 13 66



Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.